ΓΗ & ΥΔΩΡ

Υπαίθριες Δραστηριότητες

Με πρωταρχικό μας σκοπό την ασφάλεια και την διασκέδαση σας διοργανώνουμε και υλοποιούμε δραστηριότητες στην φύση για όλες τις ηλικίες. Στις εγκαταστάσεις μας  μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας  τον καφέ ή το φαγητό σας  σε μια μαγική τοποθεσία στις όχθες του ποταμού Λάδωνα.

Ταξιδέψτε μαζί μας στα ποτάμια, στα βουνά και στις λίμνες. Ανακαλύψτε και απολαύστε την μαγεία της φύσης με μοναδικό τρόπο, κάνοντας rafting και kayak στα κρυστάλλινα νερά των ποταμών μας, διασχίζοντας με τα πόδια (trekking) καταπράσινα μονοπάτια, κωπηλατώντας με sea kayak στις υπέροχες λίμνες μας.

Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας, στην Δάφνη Καλαβρύτων, στις όχθες του ποταμού Λάδωνα για να γνωρίσουμε μαζί μοναδικής φυσικής ομορφιάς προορισμούς. Οι εγκαταστάσεις προσφέρουν αποδυτήρια με ντους, ειδικούς χώρους παραλαβής και αποθήκευσης εξοπλισμού, καφέ και εστιατόριο που μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μέσα σε καταπράσινα τοπία και ήχους από το ποτάμι.

Για όσους ενδιαφέρονται να μυηθούν στο κόσμο των υπαίθριων δραστηριοτήτων, η εταιρία Γη και Ύδωρ παρέχει εκπαιδεύσεις υψηλού επιπέδου.

Στοιχεία Επικοινωνίας: ΤΗΛ: 6974410416 E-MAIL: info@gaiandhydro.gr www.gaiandhydro.com