“Φάος” ΚοινΣΕπ – Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, Διοργάνωση events – συνεδρίων, Πολυχώρος «House by Phaos»

Προωθούμε την κοινωνική οικονομία μέσω της κοινωνικής καινοτομίας, παρέχοντας προσβάσιμες υπηρεσίες σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν βιώσιμες λύσεις για την επιχειρηματικότητα και την τοπική ανέλιξη.

Website: https://phaos.org/

Facebook: https://www.facebook.com/phaos.kalamata

Instagram: https://www.instagram.com/phaos_/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCjiOvDz4EOjt86F2_aQJO5g

“Φάος” σημαίνει Φως… Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Φάος” (PΗΑΟS Κοιν.Σ.Επ.), δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη του τοπικού οικοσυστήματος καινοτομίας, νέας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας της Καλαμάτας και συνολικά της Μεσσηνίας για δικτύωση, υποστήριξη και συνεργασία.

Ο στόχος της ομάδας της “PHAOS” είναι η διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων για την εκκόλαψη νέων ιδεών και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, μέσα από τις υπηρεσίες της και του πολυχώρου επιχειρηματικότητας και πολιτισμού “HOUSE by PHAOS” που έχει δημιουργήσει στο κέντρο της Καλαμάτας.

Το όραμα της, συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο: Connect – Create – Collaborate το οποίο εκφράζει την επιδίωξη για διεύρυνση της πρόσβασης στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα ανεξαρτήτως ηλικίας ή εμπειρίας. Η “Φάος” Κοιν.Σ.Επ. συνδέει νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες, με startup ομάδες και Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις και θέτει τις βάσεις για μία δημιουργική κοινότητα με επίκεντρο την πόλη της Καλαμάτας.

Email: info@phaos.org | Τηλέφωνο: 2721094000